0 Resultater
0 Eventkalender
0 Resultater
0 Eventkalender
Bookingens åbningstider
Booking:
Mandag til torsdag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Fredag
Åbent fra kl. 09:00 til kl. 15:30
Lørdag og søndag
Lukket
Kontaktinformation
Mail:
salg-booking@dgi-byen.dk
Tlf.:
+45 3329 8060
Velkommen til Vesterbros kulturelle madscene
Hvad kan man få ud af en tomat og en rødbede? Dét er overraskelsen.
Sådan starter kokkenes signaturmenuer i DGI Byens grønne køkken, der hver dag forkæler både vores mødegæster i Øksnehallen og i CPH Conference. Dagens anretninger er sammansat af sunde råvarer, der deler rødder med gourmetrestauranten rundt om hjørnet - når vi ikke lige dyrker dem selv, på egne marker i Danmark.
Lad DGI Byen overraske jer
Glæd jer til fransk gastronomi, tilberedt på sunde nordiske råvarer.
Vores professionelle kokke hjælper med alt fra fingernemme snacks til 5-retters madoplevelser. I Restaurant Østerbro serverer vi for op til 400 mødegæster med udsigt over Vesterbros tagrygge - og i Øksnehallen helt op til 3.400 gæster.
Smag på signaturmenuer og signaturvine, der overrasker sanserne, og få inspiration til en sundere tallerken. Både for dig og for miljøet.
Menuerne
I vores menuer møder økologisk umami i nordiske rammer som feks. familiedyrkede svampe fra Tvedemose, der har fået god tid til at gro. 230 tons skæve grøntsager fra Gartnerhjælpen, som ikke passer i de klassiske kasser, men som knaser i skålen. Det originale og smagfulde.
På Skovsgaard Gods ved Langeland vokser mange af menuens bladbeder, salater, persille og krydderurter i næringsrig økologisk kompostjord. Og sammen med Foreningen for OriGENaler, er vi med til at genintroducere smagen af dansk biodiversitet med gamle grøntsorter, der ellers var gået i opskriftsglemmebogen.
Vi er på fornavn med de bedste leverandører.
Bertels Gris, der opdrættes i Hestbjerg Økologi ved Holstebro, hvor de går i læ mellem træer og med trynen i wellness-zonens muld og flis. Mør oksesteg fra Gastrokalven i Ikast, kylling fra Gråsten - og småskært fra Thise&Ko's malkekøer. Charcuteri fra Bertel x Museth, der forædler økologisk kød med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Det er flerstjernet dyrevelfærd.
Har du en forespørgsel? Vi sidder klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.
Vi støtter sunde tiltag på tallerkenen
Derfor serverer vores kokke altid sæsonsprøde oplevelser med håndplukkede sager.
Ingen plastikindpakning, madspild eller foie gras-fodrede forretter. Vi bruger genanvendelige kasser og etisk spiselige ingredienser. For god mad er en sportsgren, som vi elsker at hjemmedyrke - og stolthed i køkkenet er noget, der kan smages med en gaffel.
Vi modtog i 2023 Det Økologiske Spisemærke i Bronze for vores økologiske menu - og turismebranchens Green Key-certificering i 2021 for vores bæredygtige tiltag. Det betyder også, at alle signaturmenuer startes vegetarisk. Til dig, der vil prøve det grønne køkken - eller lade det stå sin prøve.
Og så byder vi på en frisk kande vand med aktivt japansk Wakayama Binchotan-kul, der tilfører vandet blødhed og giver dig sunde mineraler som jern, calcium, magnesium og zink.
Har du en forespørgsel? Vi sidder klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.